Akreditacije

Ispiši članak Pošalji E-mailom Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru

Na 64. Dubrovačkim ljetnim igrama postoje dvije vrste akreditacija - novinarske i fotografske (klikni za download formulara).

imagesCAVWV67B.jpg

Fotografska akreditacija omogućuje Vam ulaz na sve programe DLJI, kao i na javne generalne probe, no ista Vam ne osigurava sjedeće mjesto.

Novinarska akreditacija omogućuje Vam ulaz samo na one programe DLJI za koje ulaznice nisu u prodaji. Ova akreditacija ne zamjenjuje ulaznicu i samo s njom nećete moći ući na one programe za koje su ulaznice u prodaji.

Ova akreditacija služi za identifikaciju pri preuzimanju ulaznica i u slučaju da je izgubite molimo Vas da odmah obavijestite Ured za odnose s javnošću DLJI na tel 020 326 112.

Također, uz predočenje akreditacije, moći ćete u Uredu za odnose s javnošću preuzeti materijale namjenjene isključivo novinarima.

 

Ulaznice

Zbog iznimnog interesa javnosti i medija za programe DLJI u mogućnosti smo (osim u doista iznimnim slučajevima) svakoj redakciji osigurati samo po jednu (1) ulaznicu za svaku pojedinu izvedbu na ovogodišnjim Igrama.

Stoga Vas molimo da koordinirate redakcijske zahtjeve za kartama (neovisno o akreditacijama), kako bismo izbjegli eventualne nesporazume. Naime, zahtjeve za ulaznicama odobravat ćemo slijedom prijave, pa će u slučaju više zahtjeva jedne redakcije za jedan te isti program, biti odobren onaj koji je prvi podnesen.